Barva zeleniny

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Barva zeleniny

Příspěvekod pisalek » 01 říj 2016 13:39

Aby neztratily barvu zelené druhy zeleniny, musíme je vařit bez pokličky, např. brokolici, lusky nebo špenát..

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Barva zeleniny

Příspěvekod blaju » 01 říj 2016 18:11

Stačí je vařit nad párou a barvu neztratí také. ;)

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Barva zeleniny

Příspěvekod pisalek » 01 říj 2016 18:13

Stačí je vařit nad párou a barvu neztratí také. ;)
no to jo, nebo v parním hrnci taky zůstává zelené zeleným :D

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Barva zeleniny

Příspěvekod blaju » 16 říj 2016 07:58

Stačí je vařit nad párou a barvu neztratí také. ;)
no to jo, nebo v parním hrnci taky zůstává zelené zeleným :D
tak ten nemám ;)

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Barva zeleniny

Příspěvekod pisalek » 16 říj 2016 09:48

Stačí je vařit nad párou a barvu neztratí také. ;)
no to jo, nebo v parním hrnci taky zůstává zelené zeleným :D
tak ten nemám ;)
Dělám v něm dost často, jsou tam dobré i brambory a maso, a skoro žádné nádobí ;) , žádné vitamíny se z ničeho nevyplaví a chuť je prostě jedinečná. Napište Ježíškovi :)

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Barva zeleniny

Příspěvekod blaju » 17 říj 2016 05:06


no to jo, nebo v parním hrnci taky zůstává zelené zeleným :D
tak ten nemám ;)
Dělám v něm dost často, jsou tam dobré i brambory a maso, a skoro žádné nádobí ;) , žádné vitamíny se z ničeho nevyplaví a chuť je prostě jedinečná. Napište Ježíškovi :)
to je zbytečné to bych psala sobě :lol:

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host