Křupavá cibule

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Křupavá cibule

Příspěvekod pisalek » 05 zář 2016 22:27

Pokud chci cibuli na posypání např. bramborových knedlíků, tak ji před smažením lehce zapráším moukou. Díky tomu je rychleji zlatavá a také křupavá.

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Křupavá cibule

Příspěvekod blaju » 01 říj 2016 18:15

Já osobně bych to nedělala, protože cibule se smaží dost dlouho a mouka by se připálila. ;)

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Křupavá cibule

Příspěvekod pisalek » 01 říj 2016 18:50

Já osobně bych to nedělala, protože cibule se smaží dost dlouho a mouka by se připálila. ;)
píši jen lehce poprášit... když se s ní míchá, tak se nepřipaluje, dělám to tak vždycky a dobrý ....

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Křupavá cibule

Příspěvekod blaju » 01 říj 2016 19:14

Já osobně bych to nedělala, protože cibule se smaží dost dlouho a mouka by se připálila. ;)
píši jen lehce poprášit... když se s ní míchá, tak se nepřipaluje, dělám to tak vždycky a dobrý ....
Určitě to jde když u toho stojíte a to já nedělám zvládnu mezi tím i jinou práci. ;)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host