Hovězí maso

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Hovězí maso

Příspěvekod pisalek » 22 říj 2016 08:47

Při vaření přidáte lžíci rumu, maso lépe a rychleji změkne, rum se vypaří a cítit není.

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Hovězí maso

Příspěvekod blaju » 22 říj 2016 09:03

Při vaření přidáte lžíci rumu, maso lépe a rychleji změkne, rum se vypaří a cítit není.
to nevypadá ten nápad špatně :lol:

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Hovězí maso

Příspěvekod pisalek » 22 říj 2016 17:58

Při vaření přidáte lžíci rumu, maso lépe a rychleji změkne, rum se vypaří a cítit není.
to nevypadá ten nápad špatně :lol:
Já,když nezapomenu, tak ho tam dávám .... kolegyně z práce tam dává celýho panáka :-)

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Hovězí maso

Příspěvekod blaju » 23 říj 2016 18:25

Při vaření přidáte lžíci rumu, maso lépe a rychleji změkne, rum se vypaří a cítit není.
to nevypadá ten nápad špatně :lol:
Já,když nezapomenu, tak ho tam dávám .... kolegyně z práce tam dává celýho panáka :-)
a fakt to necítíte ani v polévce :?:

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Hovězí maso

Příspěvekod pisalek » 23 říj 2016 18:33

to nevypadá ten nápad špatně :lol:
Já,když nezapomenu, tak ho tam dávám .... kolegyně z práce tam dává celýho panáka :-)
a fakt to necítíte ani v polévce :?:
Do polévky ho nedávám, jenom do guláše, a tam fakt cítit není vůbec...

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Hovězí maso

Příspěvekod blaju » 24 říj 2016 06:08

Já,když nezapomenu, tak ho tam dávám .... kolegyně z práce tam dává celýho panáka :-)
a fakt to necítíte ani v polévce :?:
Do polévky ho nedávám, jenom do guláše, a tam fakt cítit není vůbec...
no já to pochopila asi špatně do guláše to chápu, že to není cítit překryje to koření, ale já guláš dusím tak mě to sice zarazilo, protože vařím z toho jen polévku tak tam bych to asi cítila :lol:

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Hovězí maso

Příspěvekod pisalek » 24 říj 2016 09:48

a fakt to necítíte ani v polévce :?:
Do polévky ho nedávám, jenom do guláše, a tam fakt cítit není vůbec...
no já to pochopila asi špatně do guláše to chápu, že to není cítit překryje to koření, ale já guláš dusím tak mě to sice zarazilo, protože vařím z toho jen polévku tak tam bych to asi cítila :lol:
To je jedno, ne, když guláš dusíte, nebo dáte do papiňáku - dušený je asi lepší, tam se taky může ten rum dát.... do polévky ne..

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Hovězí maso

Příspěvekod blaju » 24 říj 2016 10:07

Do polévky ho nedávám, jenom do guláše, a tam fakt cítit není vůbec...
no já to pochopila asi špatně do guláše to chápu, že to není cítit překryje to koření, ale já guláš dusím tak mě to sice zarazilo, protože vařím z toho jen polévku tak tam bych to asi cítila :lol:
To je jedno, ne, když guláš dusíte, nebo dáte do papiňáku - dušený je asi lepší, tam se taky může ten rum dát.... do polévky ne..
no pro mě to jedno není protože dušení a vaření jsou dost odlišný věci :lol:

Uživatelský avatar
pisalek
Příspěvky: 3476
Registrován: 31 srp 2016 23:52

Re: Hovězí maso

Příspěvekod pisalek » 24 říj 2016 10:14

no já to pochopila asi špatně do guláše to chápu, že to není cítit překryje to koření, ale já guláš dusím tak mě to sice zarazilo, protože vařím z toho jen polévku tak tam bych to asi cítila :lol:
To je jedno, ne, když guláš dusíte, nebo dáte do papiňáku - dušený je asi lepší, tam se taky může ten rum dát.... do polévky ne..
no pro mě to jedno není protože dušení a vaření jsou dost odlišný věci :lol:
To jóó, v práci se taky chlapi chlubili, jak dělají guláš, já jen koukala ... ale dušený trvá dýl, kór hovězí. A co se mi jednou stalo?? haha, dělala jsem bez papiňáku, dusila přes dvě hodiny, byl to asi nějakej starej vůl, maso nešlo rozžvýkat, jak bylo tuhé. Tak jsme to vzali k babičce psovi. Měli vlčáka. Ten se na to vrhnul a začal se dávit :lol: , muž tenkrát prohlásil, no vidíš, ani pes to nežere a dáví se :lol: ,od té doby dělám guláš v papiňáku a je klid :D

blaju
Příspěvky: 1993
Registrován: 14 zář 2016 05:48

Re: Hovězí maso

Příspěvekod blaju » 25 říj 2016 06:21

To je jedno, ne, když guláš dusíte, nebo dáte do papiňáku - dušený je asi lepší, tam se taky může ten rum dát.... do polévky ne..
no pro mě to jedno není protože dušení a vaření jsou dost odlišný věci :lol:
To jóó, v práci se taky chlapi chlubili, jak dělají guláš, já jen koukala ... ale dušený trvá dýl, kór hovězí. A co se mi jednou stalo?? haha, dělala jsem bez papiňáku, dusila přes dvě hodiny, byl to asi nějakej starej vůl, maso nešlo rozžvýkat, jak bylo tuhé. Tak jsme to vzali k babičce psovi. Měli vlčáka. Ten se na to vrhnul a začal se dávit :lol: , muž tenkrát prohlásil, no vidíš, ani pes to nežere a dáví se :lol: ,od té doby dělám guláš v papiňáku a je klid :D
já ho taky dělám v papiňáku :lol:

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host